Υποστήριξη WordPress

Μια από τις πιο συχνές διαδρομές για να φτάσει στην πόρτα μας ένας καινούργιος πελάτης είναι η ανάγκη φροντίδας και υποστήριξης μιας προϋπάρχουσας ιστοσελίδας βασισμένη σε WordPress.

Η δική μας δουλειά είναι να παρέχουμε αποτελεσματική υποστήριξη ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα θα συνεχίσει να λειτουργεί αποδοτικά όσο εσείς ασχολείστε αποκλειστικά με το αντικείμενό σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

🐛 Επίλυση bugs

Αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία; Φαίνεται σαν κάτι να μην λειτουργεί πια όπως παλιά; (Να ‘τανε μόνο αυτό…) Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να επαναφέρουμε την ιστοσελίδα στην αρχική, πλήρως λειτουργική της μορφή.

🛡️ Ενίσχυση ασφαλείας

Η προστασία της ιστοσελίδας σας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητας. Ακολουθούμε όλες τις καλές πρακτικές ασφαλείας ώστε να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας δεν κινδυνεύει από μια σειρά απειλών και κινδύνων.

⚡ Βελτίωση ταχύτητας

Μια αργή και δύσχρηστη ιστοσελίδα προσφέρει μια κακή εμπειρία για τους επισκέπτες μας, είτε είναι απλοί άνθρωποι, είτε ακόμη χειρότερα μηχανές! (βλ. Google). Μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή την εμπειρία επηρεάζοντας την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, τη χρήση μεθόδων cache, κλπ.

🛠️ Τακτική συντήρηση

Ως γνωστόν είναι πιο δύσκολο να διατηρήσεις έναν κήπο σε καλή κατάσταση παρά να τον φτιάξεις εξαρχής. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το theme, τα plugin και γενικότερα τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε παραμένουν διαρκώς αναβαθμισμένα.

Πώς μας αρέσει να δουλεύουμε

Δωρεάν Έλεγχος

Όταν έχει πάρει φωτιά ο… σέρβερ σας, μετά χαράς να ρίξουμε μια ματιά και να σας πούμε μια γνώμη, χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας.

Λαβράκια

Σκανάρουμε την ιστοσελίδα σας για εύκολες κινήσεις που μπορούν να κάνουν άμεσα καλό στην ιστοσελίδα σας, ώστε να δείτε γρήγορα βελτιώσεις.

Παρακολούθηση

Χρησιμοποιούμε εργαλεία και διαδικασίες που μας βοηθούν να παρακολουθούμε την υγεία της ιστοσελίδας σας.

Αυτό ήταν! Εάν κάναμε τη δουλειά μας σωστά, εσείς δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε σύντομα ξανά με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.
Κάντε δουλειά σας.

Ετήσια υποστήριξη WordPress

από 365€ / έτος

  • 294,35€ προ ΦΠΑ / έτος
  • Σταθερή τιμολόγηση για πάντα
  • Ευελιξία στην ημερομηνία ανανέωσης
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.